Vacatures
0183 - 50 71 50
Drijvende afdekking plaatsen
Nieuws
Drijvende afdekkingen voor RWZI

In opdracht van rioolwaterzuiveringsinstallatie Zaandam-Oost maken we een drijvende afdekking. De oude afdekking was nodig aan vervanging toe. Het gaat om twee afdekkingen, met elk een totale diameter van ongeveer 26 meter.

De afdekkingen worden gemaakt uit ‘taartpunten’ van elk 9.750 millimeter uit één stuk. 24 taartpunten vormen samen een complete afdekking. Ze zijn slechts 65 millimeter dik en wegen ongeveer 250 kilogram per stuk en blijven daardoor prima drijven. De afdekkingen worden vlot geplaatst, waardoor de tank onder de afdekking snel weer in bedrijf is. Binnenkort wordt de tweede tank voorzien van een nieuwe afdekking. Dan kan het geheel er weer tientallen jaren tegenaan.

RZWI

Een rioolwaterzuiveringsinstallatie zuivert het stedelijk afvalwater. Het afvalwater uit riolen wordt gezuiverd voordat het in het oppervlaktewater terecht komt. Het inkomende vuile water wordt in een aantal stappen gezuiverd. 

Ben je benieuwd welk maatwerk wij voor jouw specifieke vraag kunnen realiseren? Neem dan contact met ons op via 0183-507150.

Hero stijl element
Iocn 7
Altijd als eerste op de hoogte?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media

© Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring  |  Cookie verklaring  |  Cookie settings