Vacatures
0183 - 50 71 50
Nieuws
Eerste composietbrug

Er worden momenteel tientallen composietbruggen gemaakt in Nederland, enkele bedrijven zijn daar inmiddels volledig in gespecialiseerd. Maar de eerste composietbrug in Nederland komt bij ons vandaan!

Als je vanuit Harlingen met de snelle veerboot naar Terschelling of Vlieland vaart, ga je via de eerste geheel uit kunststof vervaardigde loopbrug van Nederland aan boord van de veerboot. Wij hebben de Koegelwieck loopbrug in 1997 vervaardigd. Het unieke van de brug is dat deze volledig van kunststof is gemaakt en één geheel vormt zonder boutverbindingen. Het loopgedeelte is samen met de leuningen een vrijdragende constructie met een overspanning van zestien meter en een breedte van twee meter.

Na al die jaren wordt de brug nog steeds probleemloos gebruikt!

Heb jij een innovatief ontwerp, waarvan wij samen het eerste exemplaar kunnen ontwikkelen? Neem dan snel contact met ons op! Wij ontwikkelen ook jouw innovatieve ontwerp: neem contact met ons op via 0183-507150, zodat we over twintig jaar jouw idee ook overal tegenkomen!

Hero stijl element
Iocn 7
Altijd als eerste op de hoogte?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media

© Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring  |  Cookie verklaring  |  Cookie settings