Vacatures
0183 - 50 71 50
gevelonderhoud Masterworks
Nieuws
Gevelonderhoud bij het Olympic Hotel
Masterworks gevelonderhoud

Wij hebben de zomermaand juli gebruikt om onderhoud te plegen aan de Masterworks gevelelementen van het Olympic Hotel in Amsterdam.

Voor de mooiste ontwerpen realiseren we met Masterworks lichte, brandbestendige gevelelementen van composiet met een oorspronkelijke betonlook. Na de installatie van de elementen zijn we betrokken bij de inspectie, het advies en het onderhoud van de gevels.


Vakmensen

In 2018 realiseerden wij gevelbanden voor het Olympic Hotel, naast het Olympisch Stadion in Amsterdam. In juli 2022 kreeg de gevel van toren B van het hotel een onderhoudsbeurt. De klus is uitgevoerd door onze vakmensen, in opdracht van Van Wijnen.


Steenachtige uitstraling

Masterworks is een heel bijzonder composiet dat niet brandt en niet rookt. Dit maakt het materiaal enorm geschikt voor geveltoepassingen. Daarnaast is het een lichtgewicht materiaal dat erg geschikt is om dunwandige en zeer lichte producten te produceren die tóch die steenachtige uitstraling hebben. Dat geeft een bijzonder resultaat!

 

Bekijk op onze projectenpagina architectuur nog meer mooie voorbeelden van de toepassing van Masterworks en neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hero stijl element
Iocn 7
Altijd als eerste op de hoogte?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media

© Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring  |  Cookie verklaring  |  Cookie settings