Nieuws
Human Power Team Delft krijgt hulp van Poly Products

De studenten van TU Delft en VU Amsterdam verbraken in september het wereldsnelheidsrecord fietsen met 122,12 km/uur. Een geweldige prestatie die ze mede dankzij Poly Products bereikten. Er waren namelijk nog wel wat hobbels op de weg.

Eerder dit jaar hielpen we de studenten met een eigen plek in onze werkplaats voor het injecteren van de composiet onderdelen voor de speciale fiets. De voorkap van de fiets was namelijk vervormd en hierdoor was de aerodynamische vorm niet gegarandeerd. Onze eigen vakmensen hielpen de studenten met hun kennis, ervaring en gereedschappen op weg om de onderdelen zo goed mogelijk te produceren. En met succes, want in september verbrak het Human Power Team het record in de Nevada woestijn in Amerika.

 

Het is altijd leuk om dergelijke projecten te ondersteunen. Het is een mooie manier om de jeugd met composieten in aanraking te laten komen, met het oog op kennis en kunde in de toekomst. Daarnaast zijn het natuurlijk gewoon gave producten om een steentje aan bij te dragen!

Meer hierover? Lees het in dit nieuwsartikel: www.hptdelft.nl

Hero stijl element
Iocn 7
Altijd als eerste op de hoogte?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media

© Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring  |  Cookie verklaring  |  Cookie settings