Vacatures
0183 - 50 71 50
Nieuws
Maatwerk in composieten in beeld

Wij zijn sinds 1969 specialist in het ontwikkelen en produceren van vezelversterkte producten en constructies. Ons team heeft de kennis en ervaring in huis om je deskundig te adviseren; wij begeleiden je project van productidee tot en met concrete oplossing. Met behulp van een infographic belichten wij de komende periode onze werkwijze. Vandaag trappen we af met een overzicht.

Elk product en elk project bestaat uit veel facetten, die allemaal goed belicht moeten worden. Of het nu gaat om vorm, sterkte, kleur, gewicht of chemische bestendigheid: met een zorgvuldig voortraject zorgen we ervoor dat het uiteindelijke resultaat optimaal is. Composieten bieden zo een perfecte oplossing voor jouw specifieke toepassing. Met meer dan een halve eeuw ervaring hoeven we het wiel niet steeds opnieuw uit te vinden: vaak ligt een oplossing al op de plank! Moet er, naast ISO-9001, gewerkt worden volgens een specifiek kwaliteitssysteem? Ook hier hebben wij de nodige ervaring in en certificaten voor. 

Juiste techniek

Productietechnieken worden niet zomaar gekozen: elk product én elk composietmateriaal heeft zijn eigen specifieke werkwijze. Ook seriegrootte, productgrootte en toepassing hebben daar invloed op. Dankzij de vele verschillende technieken die wij in huis hebben, kunnen we altijd de juiste keuze maken. Ook met eventuele montage op locatie gaan we graag aan de slag. 

Onderhoud

Composieten gaan erg lang mee in buitenopstelling. Zekerheid gaat echter boven alles! Een goede periodieke inspectie, onderhoud en tijdige reparaties zijn erg belangrijk. Onze vakmensen komen graag op locatie om de nodige inspecties en werkzaamheden uit te voeren. 

Volgende keer zoomen we in op een specifiek onderdeel van onze werkwijze.

Benieuwd naar onze volledige werkwijze? Bekijk dan hier de infographic!

Hero stijl element
Iocn 7
Altijd als eerste op de hoogte?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media

© Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring  |  Cookie verklaring  |  Cookie settings