Vacatures
0183 - 50 71 50
Nieuws
‘ISO is de leidraad voor ons werk’
2230442 Poly Products Content april 2023 Overzicht

Fred van den Heuvel is - onder andere - onze KAM-coördinator. In die rol is hij het aanspreekpunt voor de kwaliteit, arbeidsomstandigheden en de zorg voor het milieu bij Poly Products. Fred heeft onlangs weer de audits voor ISO en VCA begeleidt: die zijn beide succesvol afgerond!

Fred: “In feite zijn de geslaagde audits een bevestiging van onze dagelijkse routine op het gebied van veiligheid, kwaliteit en milieu: ISO is de leidraad voor ons werk.”


Processen vastleggen

De audits zijn uitgevoerd door Bureau Veritas. “Zij zijn ook de certificerende instantie: na de geslaagde tussentijdse audits, komen zij volgend jaar terug voor de audits voor onze hercertificering.” Als KAM-coördinator zorgt Fred dat de keuringen goed uitgevoerd kunnen worden. “Alle documenten moeten op orde zijn, de processen moeten vastgelegd worden. Daardoor bieden we zoveel mogelijk inzicht in de veiligheid en de kwaliteit van ons werk!”

 

Voldoen aan wetten en regelgeving

Zoals andere jaren, constateerde de keurende instantie ook dit keer geen afwijkingen. “Het geeft een goed gevoel dat onze processen zo zijn ingericht dat we voldoen aan alle wetten en regelgevingen”, zegt Fred. “De interne audits gaan heel het jaar door en betreft allerlei afdelingen. Wanneer afwijkingen worden geconstateerd, meldt Bureau Veritas dat, zodat wij daar op kunnen handelen. Maar dat was niet nodig!”

 

Volgend jaar keert Bureau Veritas terug, voor de hercertificering. Meer weten over onze kwalificaties? Neem dan contact met ons op.

Hero stijl element
Iocn 7
Altijd als eerste op de hoogte?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media

© Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring  |  Cookie verklaring  |  Cookie settings