Vacatures
0183 - 50 71 50
3D printers
Nieuws
Kennissessie biobased composietmateriaal
kennissessie

REWIN en het Natuurvezel Applicatie Centrum hebben in samenwerking met WMI  (Werkendam Maritiem Industries) een kennissessie over de toepassing van biobased composietmateriaal in de Werkendamse haven georganiseerd.

 

Onze algemeen directeur Michiel de Bruijcker presenteerde tijdens deze sessie de mogelijkheden en voordelen van onze groot-formaat 3D-printer.


Voorraad, reparatie en onderhoud

Met een digitale kopie van een product is het aanhouden van een grote voorraad niet nodig. Ook kan je 3D-printen inzetten voor producten die gerepareerd moeten worden of producten die veel onderhoud vergen. Door 3D scan-technologie kan bijna elke vorm gemaakt worden. De 3D-prints zijn bewerkbaar, bijvoorbeeld door middel van polijsten.

Biobased
Momenteel wordt nog veel met PET-G geprint. Biobased materialen geven een ruwere structuur, maar door ontwikkeling verbetert het materiaal langzamerhand.

Na de presentatie hebben we een rondleiding op ons bedrijf gehouden, en een demonstratie gegeven van onze 3D-printer. De aanwezige bedrijven hebben veel kennis opgedaan over de materialen en productiemethodes.

Lees meer over de kennissessie in het artikel van Rewin.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van composiet en onze 3D-printer? Neem dan contact met ons op.

Hero stijl element
Iocn 7
Altijd als eerste op de hoogte?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media

© Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring  |  Cookie verklaring  |  Cookie settings