Vacatures
0183 - 50 71 50
verlijming
Nieuws
Kernwaarden: enthousiast & persoonlijk
kernwaarden: enthousiast en persoonlijk

Samenwerken, elkaar helpen én onderling plezier maken! Bij Poly Products hebben we onze kernwaarden goed op een rijtje. Wij worden enthousiast van de polyester producten die we opleveren en we zijn trots op de eensgezinde wijze waarop we tot die glasvezelversterkte innovaties komen!


Het verwerken van composiet is een ambacht, waar onze medewerkers zich dan ook met ambachtelijke passie voor inzetten.


Alternatieve oplossing

Onze hechte band stimuleert het enthousiasme waarmee we samen aan de slag gaan. De persoonlijke omgangsvormen - op de werkvloer én met onze opdrachtgevers - zorgen voor de details die onze producten onderscheidend maken.


Teamactiviteit

Dit komt ook tot uiting in de gezamenlijke activiteiten die we ondernemen. Zo zijn we afgelopen vrijdag met de leden van de personeelsvereniging op stap geweest. Er stond een gezellige bowlingavond op het programma. Op de foto’s zie je maar weer eens wat voor motivatie onderling plezier oplevert: bowlen met een doel!

 

Herken jij je in onze kernwaarden en wil je er meer over weten? Volg dan deze rubriek waarin we onze andere kernwaarden aan het licht laten komen en neem eens en kijkje op onze werken-bij-website! Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste collega’s!

Hero stijl element
Iocn 7
Altijd als eerste op de hoogte?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media

© Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring  |  Cookie verklaring  |  Cookie settings