Vacatures
0183 - 50 71 50
Polyester werker
Nieuws
‘Kwaliteit, maatwerk en hoogwaardige producten’
Kwaliteit producten

De shop approval certificering van DNV toont aan dat Poly Products staat voor de hoogste, gewaarborgde kwaliteit: een optimaal eindresultaat voor onze opdrachtgevers. Onlangs is deze certificering weer verlengd, na een intensieve audit-periode.

 

Fred van den Heuvel, hoofd inkoop en magazijn, is bij ons verantwoordelijk voor de begeleiding van certificeringstrajecten.

 

Det Norske Veritas

DNV is één van de toonaangevende certificeringsinstanties in de wereld. Zij helpt bedrijven de prestaties van hun producten, medewerkers, faciliteiten en toeleveringsketens te garanderen. Ze zijn onafhankelijk expert op het gebied van risicomanagement en kwaliteitszorg. Op basis van het beschermen van leven, eigendommen en milieu, geven zij betrouwbare inzichten. Zodat belangrijke beslissingen met vertrouwen kunnen worden genomen.

 

Strenge eisen

“Wanneer je als bedrijf DNV gecertificeerd bent, kunnen klanten eisen dat producten voldoen aan de strenge eisen die DNV stelt aan het product, het proces en het bedrijf”, vertelt Fred. “Eens in de drie jaar voert DNV daarom een uitgebreide audit uit, waarbij werkelijk alles gecontroleerd wordt: protocol, werkinstructies, opleiding van medewerkers… Noem maar op!”

 

Geldende normen

Fred: “Het resultaat is dat wij kunnen aantonen dat onze producten en processen voldoen aan de hoogste eisen. En daar zijn we natuurlijk trots op!” Als begeleider van de audits, heeft Fred veel werk aan de voorbereiding en begeleiding. “Ontwikkelingen gaan altijd door. Daarom moeten we elke audit weer aantonen dat onze processen actueel zijn en voldoen aan alle geldende normen en eisen.”

 

Verbeterpunten

“Tijdens de audit licht de auditeur van DNV het volledige bedrijf door”, legt Fred uit. “Alles moet aan hun richtlijnen voldoen. Bijvoorbeeld de temperatuur in de hallen: die moet tussen bepaalde waarden blijven. Medewerkers moeten de juiste opleiding gevolgd hebben en per product houden zij een levend document bij, waarbij elke stap afgetekend moet worden. Na de eerste controle is het aan ons de verbeterpunten tijdens de tweede controle op orde te hebben.”

Trots

Fred besluit: “De audit is elke keer weer anders. Afhankelijk van de auditeur verschillen de nuances waar nadruk op gelegd wordt. Het is heel hard werken, maar na een positieve toetsing zijn we natuurlijk hartstikke trots. We kunnen daarmee aantonen dat ons werk op maat is en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen!”

Wil je lid worden van onze personeelsvereniging? Kijk dan op onze ‘werken bij’ pagina en kom bij ons werken!

Hero stijl element
Iocn 7
Altijd als eerste op de hoogte?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media

© Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring  |  Cookie verklaring  |  Cookie settings