Vacatures
0183 - 50 71 50
Polyester werker
Nieuws
‘Leuk werk, fijne collega’s!’
2240356 Poly Products   Content maart   Facebook 1200x675px

Fleur Dalmaijer werkt alweer ruim zes maanden bij ons in de werkplaats. Toen ze op zoek was naar werk, wees haar moeder haar op een vacature bij Poly Products. “Na een gesprek, heb ik een dag meegelopen en ben ik eigenlijk gelijk aan de slag gegaan!”

Onze wereld van composiet was volledig nieuw voor de negentienjarige Fleur.

 

Kennis maken met het werk

Fleur: “Ik heb geen opleiding die aansluit bij dit werk. Inmiddels heb ik wel een ‘basiscursus composiet’ gevolgd.” Het afgelopen half jaar heeft ze al kennis gemaakt met verschillende disciplines van ons werk. “Ik ben al bij verschillende werkzaamheden betrokken. Van onderdelen voor treinen, via trappetjes om een bus te betreden tot meubels.”

 

Meubels voor een kunstenaar

Na op allerlei afdelingen haar ogen te hebben uitgekeken, werkt Fleur nu alweer een aantal maanden aan meubels. “Die maken we van een combinatie van hout, polyester en beton. Dat doe ik samen met mijn ervaren collega, Jan Alewijnse. We werken de ontwerpen van een kunstenaar uit tot tafels, banken en stoelen. Het is een leuk project, waarbij we verschillende vormen produceren en in verschillende kleuren afwerken.”

 

Heel afwisselend werk

Het werk bij Poly Products bevalt Fleur tot nu toe goed. “Ik vind het echt fantastisch! Het is heel afwisselend en ik werk met veel verschillende collega’s samen. Ik leer ontzettend veel en krijg steeds meer verantwoordelijkheid. Mijn doel is mij verder te ontwikkelen in het maken van betonmeubels en uiteindelijk steeds zelfstandiger te kunnen werken.”

 

Wonen in Woudrichem

Fleur werkt fulltime in Werkendam. “Na werktijd heb ik genoeg te doen. Ik woon in Woudrichem met mijn ouders en zus, en in mijn vrije tijd geniet ik van leuke activiteiten met vrienden, familie en mijn vriend. Zoals bowlen, midgetgolfen en terrasjes pakken. Daarnaast ga ik graag met zomervakantie, waarbij ik zoveel mogelijk verschillende plaatsen probeer te bezoeken.”

 

Uitkijken naar de toekomst

Fleur, tot slot: “Ik voel mij echt op mijn plek bij Poly Products. Het werk is leuk, de collega’s zijn gezellig en ik vind het geweldig deel uit te maken van een bedrijf dat zulke unieke meubels en andere composiet producten maakt. Ik ben nog volop aan het leren en ontdekken, maar ik kijk uit naar wat de toekomst nog meer te bieden heeft bij Poly Products!”

 

Heeft het verhaal van Fleur jou ook enthousiast gemaakt voor een baan in composiet? Bekijk dan onze vacatures en neem contact met ons op.

Hero stijl element
Iocn 7
Altijd als eerste op de hoogte?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media

© Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring  |  Cookie verklaring  |  Cookie settings