Vacatures
0183 - 50 71 50
Polyester werker
Nieuws
Geslaagde workshopmiddag
Poly Products- workshopmiddag

Voor het derde jaar op rij is er in januari een gezellige personeelsactiviteit georganiseerd om het jaar goed te beginnen. Inmiddels kun je dus wel spreken van een nieuwe traditie! Waar we vorig jaar een kookworkshop op locatie hebben gedaan, zijn we dit jaar voor een gezellige ‘in-house’ middag gegaan!

 

In drie groepen werden we verdeeld over kantine, werkplaats en kantoor. Daar stonden een drietal uiteenlopende workshops op ons te wachten.

Workshop glasblazen

Onze werkplaats is geschikt voor meer dan alleen composiet, zo is gebleken. De workshop in de werkplaats was namelijk glasblazen! Deze workshop werd gegeven door Willem Buyse van de Glasentertainer. Willem vertelde ons gepassioneerd over glasblazen, de mogelijkheden, maar helaas ook over enkele uitdagingen voor de toekomst. Daarna mochten we zelf aan de slag! Kun jij raden wat we gemaakt hebben?


Workshop songtekst schrijven

Onder schrijvende en muzikale begeleiding van Gabriel Gort van Atelier Gort en collega Ad Baks hebben we een workshop songtekst schrijven gevolgd. Op het bekende refrein van Y.M.C.A. werden we gevraagd een songtekst te maken over Poly Products. Met enige verbazing bleken er een aantal collega’s over muzikale talenten te beschikken. Ben je benieuwd naar het resultaat? Kom dan langs in onze kantine!

Workshop borrelplank maken

De derde workshop werd gegeven door Apelonia van Gewoon Ploon. Zij heeft ons laten zien hoe we met allerlei smakelijkheden een restaurantwaardige borrelplank op tafel kunnen zetten. Met onze overgebleven creativiteit kregen we de opdracht om de borrelplank op te maken in de vorm van een letter. Zie jij welke letters zijn opgemaakt?

Als afsluiting van deze middag hebben we natuurlijk met elkaar het lied ten gehore gebracht. We kijken terug op een geslaagde en gezellige middag waarin we nieuwe vaardigheden hebben opgedaan. Wil jij ook onderdeel uitmaken van team Poly Products? Kijk dan eens op onze vacaturepagina of neem contact met ons op.

Hero stijl element
Iocn 7
Altijd als eerste op de hoogte?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media

© Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring  |  Cookie verklaring  |  Cookie settings