Vacatures
0183 - 50 71 50
Nieuws
Maak kennis met de toekomst van printen

Grote, complexe vormen, snelle output en besparen ten opzichte van conventionele technieken. 3D printen heeft het allemaal. Deze innovatieve techniek wordt steeds toegankelijker en biedt een ongekend aantal mogelijkheden.

Denk groot… print GROTER!

3D printen wordt steeds gangbaarder en is constant in ontwikkeling. Elke dag worden er grotere projecten mogelijk gemaakt door middel van onze XXL 3D-printer: CFAM Prime. Printen op grote schaal biedt mogelijkheden voor alle sectoren, of het nu gaat om eindproducten voor jouw project, of mallen en productkernen voor de composietindustrie: onze specialiteit.

 

Duurzame materialen

Veel kunststoffen zijn zeer geschikt om mee te printen. Een aantal voorbeelden zijn PP, PET en ABS, maar ook high-end kunststoffen zoals PET-G, PVC. BIO-kunststoffen en zelfs PEEK. Al deze materialen zijn sterk en recyclebaar: een goede keuze voor jou en voor het milieu!

 

Wij zijn één van de twee in Nederland die op deze enorme schaal kunnen 3D printen. We hebben in korte tijd al zes succesvolle projecten achter de rug. Deze projecten waren zeer grootschaals en je kan er meer over lezen op de elk unieke projectpagina’s.

Geïnteresseerd in de ongekende mogelijkheden van 3D printen?
Bezoek onze website of neem contact op!

Hero stijl element
Iocn 7
Altijd als eerste op de hoogte?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media

© Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring  |  Cookie verklaring  |  Cookie settings