Vacatures
0183 - 50 71 50
Polyester werker
Nieuws

Masterworks voor De Meelfabriek

renovatie rijksmonument meelfabriek

In opdracht van Van der Wiel Bouw uit Noordwijk hebben wij op maat gemaakte proefstukken geproduceerd van Masterworks. Deze proefstukken worden ingezet bij de renovatie van rijksmonument De Meelfabriek in Leiden.

De proefstukken zijn beoordeeld door de architect. Wanneer goedkeuring een feit is, verwachten wij vervolggesprekken te voeren over de technische realisatie en de installatie.

Masterworks
De elementen zijn gemaakt van Masterworks. Een bijzonder composiet wat niet brandt, niet rookt en niet druppelt. Dit maakt het materiaal optimaal voor geveltoepassingen. Het is bovendien licht van gewicht. Masterworks heeft een steenachtige uitstraling, waardoor het zeer geschikt is om dunwandige en zeer lichte producten te produceren. De recent opgeleverde Lego Flagstore in de Kalverstraat en het Olympic Hotel zijn projecten waar wij Masterworks succesvol hebben toegepast.

De Meelfabriek

De Meelfabriek is een herontwikkelingsproject, waarin de kwaliteiten van industrieel erfgoed worden verbonden met de hedendaagse kenniseconomie. Het project vervult een culturele en maatschappelijke functie voor de regio. De Meelfabriek is bovendien een inspirerende bestemming voor toeristen.

 

Wil je meer weten over onze op maat gemaakte oplossingen, of over de mogelijkheden van Masterworks? Neem dan contact met ons op.

Altijd als eerste op de hoogte?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media

© Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring  |  Cookie verklaring  |  Cookie settings