Vacatures
0183 - 50 71 50
Nieuws
‘Ik zit hier op m’n plaats!’

Fred van den Heuvel is in september negentien jaar in dienst bij Poly Products. Hij is getrouwd met Bianca en heeft drie kinderen, waaronder een tweeling. Fred is begonnen in het magazijn, maar hij verzorgt al zo’n zestien jaar onze inkoop. Onder andere, want Fred heeft een veelzijdige baan: lees maar!

“Nadat ik ooit in het magazijn ben begonnen, hier bij Poly Products, ben ik meegegroeid met het bedrijf. Hoe het komt dat ik de inkoop ben gaan verzorgen? Mijn interesse ligt in die richting en ik denk dat ze hier mijn kwaliteiten op dat vlak herkenden.”

 

Behalve het verzorgen van de inkoop, is Fred ook KAM-coördinator: “Dat betekent dat ik de ISO en VCA-certificeringen begeleid. De juiste documenten invullen, inspecties voorbereiden… En de kwaliteitsbewaking van het ISO-systeem: dat waarborgt immers dat we volgens de regels werken. Mijn werk als KAM-coördinator gaat voortdurend door, daar verzorg ik ook de naslag voor.”

 

“Elke dag is hier anders!”

 

Als inkoper heeft Fred veel met polyester gerelateerde producten te maken. “Elk product heeft zijn eigen samenstelling. Vanuit de afdelingen Engineering en Werkvoorbereiding krijg ik informatie over project-specifieke materialen. Er is keuze uit honderden soorten harsen zoals polyesters, vinylesters en epoxys met bijhorende verharders, glas-, koolstof- en biovezels en natuurlijk veel kernmaterialen. Dit is een complex, maar vooral uitdagend proces!”

Fred vertelt verder: “Ik heb veel contact met externe partijen en leveranciers. Het plaatje is heel breed en de markt is constant in ontwikkeling.” Fred vervolgt: “In grote lijnen ligt mijn planning vast, maar vaak moet ik reageren op acute vragen. Dan ben ik met drie dingen tegelijk bezig! Als er bijvoorbeeld problemen zijn met grondstoffen, ga ik op zoek naar een oplossing. Het is vaak vooruitplannen, zodat de productie niet stagneert; dat is ook een kwestie van ervaring. Met mijn ervaring en relaties help ik onze klanten snel en goede producten te krijgen! Door de goede relaties met onze gespecialiseerde leveranciers kunnen we snel schakelen, waardoor we kortere levertijden hebben en gunstige inkoopprijzen.”

 

“Ik heb heel erg veelzijdig werk!”

 

Alsof het niet genoeg is, is Fred ook het aanspreekpunt voor de ICT. “Kleine storingen los ik zelf op; het aanmaken van accounts ook. Als ik er zelf niet uitkom, verzorg ik het contact met onze ICT-leverancier.”

Met al zijn verschillende werkzaamheden heeft Fred het prima naar zijn zin bij Poly Products: “Ik weet niet hoe het voelt om met tegenzin naar mijn werk te gaan!”

Hero stijl element
Iocn 7
Altijd als eerste op de hoogte?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media

© Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring  |  Cookie verklaring  |  Cookie settings