Vacatures
0183 - 50 71 50
Nieuws
Tijd voor een terug- én vooruitblik met Michiel

Een jaar geleden sprak onze vers aangetreden algemeen directeur Michiel de Bruijcker op deze plaats de doelstelling uit in 2020 vervolg te geven aan het succesverhaal van Poly Products. Niet wetende wat 2020 voor ons allemaal in petto had… Tijd voor een terug- én vooruitblik met Michiel.

“We zijn er! Ook voor ons was corona merkbaar, maar we hebben een methode gevonden om ons op de toekomst te kunnen blijven richten. We vinden houvast in het vertrouwen van onze klanten én de daaraan gekoppelde goed gevulde orderportefeuille. Er liggen mooie projecten in het verschiet en we kijken bijvoorbeeld met trots naar de drijvende afdekking die we in opdracht van het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier uitvoeren. De eerste helft van het project is achter de rug, de andere helft volgt in maart van dit jaar!”

Detos
“De prestaties van ons merk Detos behuizingen zijn naar volle tevredenheid. We constateren dat de mogelijkheden van dit unieke bouwsysteem steeds bekender worden en de toepassingen daardoor uitbreiden!”

XXL 3D Printen

“Voor onze XXL 3D Printer was 2020 een experimenteel jaar. De pumptracks en ‘Objet Sonore #1’ zijn daar goede voorbeelden van. Toch zijn ook de commerciële successen van de 3D Printer boven onze verwachting. Ik denk dat digitale projectie met behulp van recyclebare grondstoffen enorme mogelijkheden biedt voor Poly Products!”

Versterken

“In 2021 willen we ons team van kwalitatieve impulsen blijven voorzien. Het is gebleken dat we sterk zijn in het opleiden van, en het investeren in nieuwe collega’s. We staan zeker open voor sollicitaties!”

Doelstellingen

“Voor mij persoonlijk was het een bijzonder jaar om kennis te maken met Poly Products. Corona is wel degelijk een rem geweest, maar resultaten waren ruim voldoende. Er is vooral tijd verloren gegaan om bepaalde processen uitvoerend te krijgen. Onze klanten hebben daar gelukkig nagenoeg geen hinder van ondervonden. We hebben altijd vat op onze doelstellingen gehouden!”

Hero stijl element
Iocn 7
Altijd als eerste op de hoogte?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media

© Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring  |  Cookie verklaring  |  Cookie settings