Vacatures
0183 - 50 71 50
Nieuws
Onderhoud aan zwembaden 

Onderhoud is behoud, dat hoeven we je niet te vertellen. Maar over hóe polyesterproducten zoals zwembaden onderhouden moeten worden, zodat ze er weer 15 jaar tegenaan kunnen, daar vertellen wij natuurlijk graag over.

Met meer dan 50 jaar ervaring weten wij wat er komt kijken bij goed onderhoud en de reparatie van polyesterproducten. Wij zijn vaste partner van alle grote vakantieparken met wildwaterbanen in de Benelux. Ook de kleinere parken en zwembaden weten ons te vinden.
We hanteren een helder traject: inspectie op locatie, en advies over de werkzaamheden binnen een realistisch budget.

 

Grote én kleine objecten

Wij voeren inspecties, reparaties of zelfs groot onderhoud uit aan polyester objecten: zwembaden met glijbanen, pretparken met decoraties en rides en familieparken met grote wildwaterbanen. Maar ook voor kleinere objecten kan je natuurlijk bij ons terecht, zoals een glijbaanuitloop, een peuterbad of een doucheruimte.

Inspectie op locatie

Maak een afspraak voor inspectie van je object. Onze ervaren vakmensen voeren vervolgens het reparatiewerk uit met de juiste materialen en volgens de juiste voorschriften. Wij zorgen ervoor dat je bezoekers weer volop kunnen genieten als de overheidsmaatregelen versoepeld worden.

Werk op locatie

Bij mooi weer kunnen reparaties op locatie worden uitgevoerd. Onder goede omstandigheden, snel en zonder overlast voor bezoekers. Zo zorgen we er samen voor dat alles weer tiptop in orde is.

Hero stijl element
Iocn 7
Altijd als eerste op de hoogte?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media

© Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring  |  Cookie verklaring  |  Cookie settings