Vacatures
0183 - 50 71 50
Polyester werker
Nieuws
Ontmoet ons op Aqua Nederland 2024!
Overzicht

De ‘waterketen’ in Nederland vormt steeds meer één geheel. Betrokken partijen pakken uitdagingen, zoals circulariteit, klimaatadaptatie en veilig water samen op. Al die belanghebbenden ontmoeten elkaar op Aqua Nederland, op 19, 20 en 21 maart.

AQUA NL is dé nationale vakbeurs op het gebied van afvalwater, drinkwater, proceswater en stedelijk water & rioolbeheer.

 

Poly Products draagt bij aan toekomst van watermanagement

Vanzelfsprekend zijn wij nadrukkelijk aanwezig tijdens dit evenement, wat in het teken staat van de toekomst van watermanagement. Remon van Falier, Michiel de Bruijcker en Adri van der Kruk gaan in gesprek over de bijdrage van Poly Products aan de toekomst van watermanagement. Dat doen wij met behulp van maatwerk in composieten en op deze beurs lichten we graag onze merken Detos modulaire behuizingen <LINK> en ECOseals <LINK> vloeistofdichte vloerplaten toe.

 

Detos modulaire behuizingen

Naast onze stand - nummer M125 - in Evenementenhal Gorinchem, zijn drie van onze Detos behuizingen op het buitenterrein een blikvanger. Deze zijn geproduceerd in opdracht van Bartels Montage en worden na de beurs direct geplaatst op een rioolwaterzuivering. Een vernieuwing die getoond wordt, is dat één dakdeel op onze stand uitgerust is met een sedumdak van Sam Groofing <LINK>! Hiermee wordt, naast een ander aanzicht, ook bijgedragen aan CO2-reductie en het verbeteren van biodiversiteit. Zo benadrukken we de uitgebreide mogelijkheden van dit modulaire én prefab kunststof bouwsysteem. Het wordt veelvuldig ingezet op rioolwaterzuiveringen, in de industrie en in de openbare ruimtes.

 

ECOseals mobiele vloeistofdichte vloeren

Op stand M125 tonen we ook een gedeeltelijke ECOseals vloerplaat. Door gebruik te maken van composiet, worden vloeistofdichte oppervlaktes gecreëerd. Ideaal in het geval van tijdelijke behoefte aan een vloeistofdichte vloer. Maar deze vloeren zijn ook permanent aan te leggen. De ECOseals vloeistofdichte vloerplaten zijn onbeperkt te koppelen, zijn zeer mobiel, zeer zwaar te belasten én op bestaand straatwerk te plaatsen.

 

Hebben wij uw interesse gewekt!? Kom dan vooral langs! Bestel uw gratis ticket via de website van Aqua Nederland 2024. We kijken uit naar uw komst!

Hero stijl element
Iocn 7
Altijd als eerste op de hoogte?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media

© Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring  |  Cookie verklaring  |  Cookie settings