Nieuws
Ontwerpwedstrijd, nog 4 weken....

En dan sluit de inschrijving voor het inzenden van je ontwerp voor de wedstrijd “Dream big... design bigger... PRINT BIGGEST!”

 

De unieke ontwerpwedstrijd is nu al een succes. We worden wekelijks verrast met innovatieve en interessante inzendingen. Architecten en industrieel ontwerpers delen hun innovatieve ideeën met ons, maar we dagen iedereen nog graag uit om ook mee te doen.

 

Het beste idee

Het beste idee wordt vanuit een ontwerp geprint op onze 3D-printer met een printbed van 4 x 2 x 1,5 m! Of je nu denkt aan een gevel, scheepsromp, dashboard, designmeubel of kunstwerk; alles mag worden ingezonden.

 

Think outside the box, but inside the printer!

Via ppdaagtjeuit.nl kun je nog tot en met eind september meedoen. Wat je kunt winnen? De winnaar start in samenwerking met ons een intern ontwerptraject. Het ontwerp wordt verder ontwikkeld en geproduceerd op onze enorme 3D CFAM-Prime printer, voor een totale waarde van € 10.000!

 

We zijn benieuwd welke ideeën er nog volgen en natuurlijk wie er het beste idee heeft. Doe je mee? Ga naar ppdaagtjeuit.nl en deel je idee. De winnaar wordt begin november bekend gemaakt.

Hero stijl element
Iocn 7
Altijd als eerste op de hoogte?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media

© Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring  |  Cookie verklaring  |  Cookie settings