Vacatures
0183 - 50 71 50
Polyester werker
Nieuws
Overname composiet activiteiten Marant
2231371 Poly Products   14 december   Overzicht

Poly Products neemt de composiet activiteiten van Marant Kunststoffen uit Heerhugowaard over. Na zorgvuldige overwegingen heeft Marant besloten de composiet activiteiten per december 2023 te beëindigen, waarna een overeenkomst met Poly Products is gesloten.

 

Met ons 54-jarige ‘maatwerk in composiet’ verleden, bieden wij een uitstekende uitgangspositie de composiet activiteiten van Marant voort te zetten.

Mallen, productiemiddelen & data

De overeenkomst betreft de overgang van mallen, productiemiddelen en productie-documentatie. Wij zetten de activiteiten voort vanuit onze vestiging in Werkendam. Of, wanneer gebruikelijk, op locatie bij de opdrachtgever. De mallen, productiemiddelen, 9 GB aan data en meters archief worden met vier vrachtwagens naar Werkendam gebracht.

Contact met klanten

Bij deze transactie is de overgang van klanten gemoeid. Wij nemen in de komende periode persoonlijk contact op met alle opdrachtgevers van Marant Composiet, zodat de overgang naadloos kan verlopen.

Zowel Marant als Poly Products is overtuigd dat deze overgang een positieve stap is voor alle betrokkenen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Hero stijl element
Iocn 7
Altijd als eerste op de hoogte?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media

© Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring  |  Cookie verklaring  |  Cookie settings