Vacatures
0183 - 50 71 50
Nieuws
“NS rijdt door dankzij onze dienstverlening!”

Ook treinen hebben te maken met aanrijdschade. Wij maken voor de schade-herstel afdeling van de Nederlandse Spoorwegen kant-en-klare exterieurdelen voor alle typen treinen die in Nederland over het spoor rijden.

De kappen voor de treinen worden door ons geleverd inclusief lakwerk en RVS-montagebeugels, zodat ze snel gemonteerd kunnen worden en de monteurs van de NS geen nabewerkingen hebben uit te voeren.

 

Traditioneel

Wij zijn de vaste leverancier van de NS voor verschillende reserve-onderdelen van de treinen. Omdat hier geen sprake is van massaproductie, vullen wij dit proces op ambachtelijke wijze in. Wij pakken dit proces van hand-lamineren op traditionele wijze aan zoals we dat al decennia doen: met behulp van kwast en roller worden de glasvezel en polyesterhars in de mallen aangebracht. Er worden brandvertragende materialen gebruikt, zowel voor de hars als de lak. Dat is gebruikelijk bij ‘railway’ toepassingen.

 

Vertraging

Zoals gezegd, maken we verschillende onderdelen voor de NS, voor verschillende types treinen. Je moet dan denken aan de sluitplaat van de koploper, zonneschermen, luiken, diverse frontschorten en stroomlijnkappen, en zelfs toiletpotten! Wij zorgen dat er altijd onderdelen paraat zijn. De vertraging van de trein ligt in elk geval niet aan Poly Products!

Hero stijl element
Iocn 7
Altijd als eerste op de hoogte?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media

© Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring  |  Cookie verklaring  |  Cookie settings