Vacatures
0183 - 50 71 50
Nieuws
Renovatie stationshond Mannes

Op het stationsplein in Assen worden reizigers al anderhalf jaar trouw verwelkomd door ‘Mannes’: de zes meter hoge, bruine hond met rode gloed. Het kunstwerk moet echter hersteld worden.

De gemeente Assen heeft ons gevraagd kunstwerk ‘Mannes’ te renoveren. De zes meter hoge hond, opgetrokken uit accoyahout over een stalen frame, vertoonde sinds enige tijd doffe plekken. Het kunstwerk uit 2018 is niet door ons gemaakt, maar wij zijn als expert ingeschakeld om de laklaag te herstellen. We hebben het beeld gedemonteerd en in delen naar onze werkplaats in Werkendam gebracht. Onze vakmensen gaan met Mannes aan de slag.


Renovatieprojecten
De grote houten hond past mooi in het rijtje bijzondere renovatieprojecten dat wij in de loop der jaren hebben uitgevoerd. Zo hebben we al eens een ‘UFO’-huis, Nijntje beelden, een mega dobbelsteen, een schommelschip, een fontein en diverse standbeelden onder handen genomen. Een hond van zes meter hoog kan daar ook wel bij!

In Assen is Mannes in de tijd dat hij er staat een beroemdheid geworden. Er zijn zelfs miniatuurtjes van hem te koop als souvenir. Het kunstwerk is gemaakt door het kunstenaarscollectief Nio en Sefarijn. 

 

Binnenkort kunnen we laten zien hoe Mannes er weer mooi opgeknapt uitziet. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen, neem dan contact met ons op via 0183-507150!

Hero stijl element
Iocn 7
Altijd als eerste op de hoogte?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media

© Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring  |  Cookie verklaring  |  Cookie settings