Vacatures
0183 - 50 71 50
Nieuws
The Rock met een composiet gevel 

In aanloop naar ons webinar over gevelbouwcomposiet frissen we jullie geheugen alvast een beetje op. Het is alweer zo’n vijftien jaar geleden dat wij aan de Zuidas in Amsterdam begonnen met project ‘The Rock’!

Het is een opvallend gebouw aan de Amsterdamse Zuidas. Veel mensen realiseren zich waarschijnlijk niet dat de gevelpanelen van composiet zijn! Daardoor zijn ze ultra licht: slechts dertig kilogram per vierkante meter. De toplaag bestaat wel uit echt natuursteensplit. Wanneer heel het gevelpaneel uit massief natuursteen was gemaakt, was het gewicht het tienvoudige geweest!

Bijzondere vormgeving
Architecten zijn steeds vaker op zoek naar gevels met een bijzondere vormgeving en oppervlaktestructuur. Het gaat vaak om prestigieuze bouwprojecten, met dubbel gekromde gevels, of grote naadloze hoogglansgevels. ‘The Rock’ Mahler 4 is een kantoorgebouw waarvoor een unieke rotsgevel is ontworpen. Een glasgevel aan de onderzijde, met een rotsgevel aan de bovenzijde. Het ontwerp is gemaakt door Erick van Egeraat Architecten. Wij konden een lichtgewicht oplossing bieden. Wij hebben het Composiet Reliëf Sandwichpaneel voor deze unieke rotsgevel ontwikkeld, waarvan geen enkel paneel hetzelfde is!

Wil je meer weten over de mogelijkheden van gevelbouwcomposiet? Geef je dan op voor ons webinar op 26 mei! Kijk hier voor meer informatie over het webinar en schrijf je meteen in!

Hero stijl element
Iocn 7
Altijd als eerste op de hoogte?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media

© Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring  |  Cookie verklaring  |  Cookie settings