Vacatures
0183 - 50 71 50
Nieuws
Renovatie De Helsdeur in uitvoering

We schreven al eerder over de renovatie van het zoutscherm bij gemaal ‘De Helsdeur’ in Den Helder. Een bijzonder project, wat in zeer korte tijd van start is gegaan: het vervangen van het oude composieten zoutscherm bij gemaal De Helsdeur.

De eerste zes segmenten van het zoutschot zijn inmiddels geïnstalleerd. Deze vervangen de zes segmenten die in de winter zwaar beschadigd zijn geraakt, en snel vervangen moesten worden.

Schakelen
Het hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier vond in Poly Products een partner die zeer snel kon schakelen: rond de kerst kwam de constatering dat er zes elementen beschadigd waren. Begin dit jaar kregen wij, na aanbesteding, de opdracht en zijn we direct gestart met de engineering en vervolgens met de bouw van de enorme mal.

Kracht
Onze kracht bij dit soort composietprojecten, is dat wij dit soort opdrachten als hoofdaannemer aannemen. Vervolgens zoeken we verschillende disciplines bij elkaar. In dit geval hoefden we niet ver van huis te zoeken. In Werkendam zijn zeer veel gespecialiseerde bedrijven voor complexe projecten te vinden!

Werkendam
Wij hebben de productie voor onze rekening genomen. De mallenbouw is voor dit project door Kramer Constructie verzorgd. Transportbedrijf Van den Heuvel zorgde voor het vervoer en de installatie,  twaalf meter onder water, is gerealiseerd dankzij het duikwerk van Maksor. Het zoutscherm is nu weer dicht voor het zomerseizoen. De overige elementen worden in de komende periode geproduceerd en in het najaar geplaatst. Dan is het geheel vernieuwd en kan het weer vijftig jaar mee. Binnenkort volgt een video over de plaatsing!

Hero stijl element
Iocn 7
Altijd als eerste op de hoogte?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media

© Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring  |  Cookie verklaring  |  Cookie settings