Vacatures
0183 - 50 71 50
Nieuws
Robuuste betonbekisting

Waar we vaak onze focus leggen op producten voor treinen, luxe jachten of zwembaden, zijn we voor dit project een unieke uitdaging aangegaan: het belagen van houten objecten met composiet is het ‘grovere’ werk!

In opdracht van BetoLinq hebben wij onlangs drie houten objecten voorzien van een glimmende composiet laag. Door het nauwkeurige werk van onze vakmensen worden deze objecten nu als grote mallen gebruikt. Deze mallen functioneren als een eenmalig middel voor het creëren van betonnen uitstroomopeningen bij waterzuivering, en hebben hun taak inmiddels volbracht!

 

Mallen

Dergelijke eenmalige bekledingen zijn prima te maken met composiet, zelfs in grote afmetingen zoals deze mallen van circa 2,5 meter hoog. Door het toepassen van de composieten belaging, zorgen we ervoor dat de mallen sterk genoeg zijn. Het gladstrijken van de belaging geeft de mallen een glimmende look.

3D printer
Hoewel deze bouwwijze voor dit project een prima oplossing was, kunnen wij dergelijke vormen ook zeer goed produceren met onze 3D printer! Eventueel met een composietbekleding voor verhoogde sterkte, indien gewenst.

Hero stijl element
Iocn 7
Altijd als eerste op de hoogte?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media

© Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring  |  Cookie verklaring  |  Cookie settings