Vacatures
0183 - 50 71 50
Nieuws
Poly Products en RWZI’s

Op bijna alle rioolwaterzuiveringsinstallaties (RWZI’s) en diverse zuiveringen op commerciële terreinen zijn onze producten te vinden. Dat is niet zonder reden: composieten houden zich enorm goed in een vochtige omgeving. Ongevoelig voor roest en rot, en als bonus ook nog eens zeer sterk en licht!

De toepassingen zijn zeer divers: natuurlijk staan er onze Detos behuizingen die pompen, blowers, elektrische installaties en veel meer apparatuur beschermen tegen de zware buitenomstandigheden. Ze zijn direct isolerend op het gebied van geluid en temperatuur. Maar denk bijvoorbeeld ook aan bekledingen van putten, bassins, kolken en goten: de zogenaamde linings die het onderliggende beton beschermen.

Afdekkingen

We hebben bijvoorbeeld ook al diverse afdekkingen voor puntbeluchters geproduceerd. Op dit moment produceren we ook twee enorme drijvende afdekkingen van dertig meter in diameter per stuk!

Daarnaast vind je in de watersector natuurlijk ook veel leidingen, bordessen, trappen en allerhande toepassingen van composiet. Voor de benodigde inspectie en onderhoud daarvan kun je natuurlijk ook bij ons terecht.

Hero stijl element
Iocn 7
Altijd als eerste op de hoogte?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media

© Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring  |  Cookie verklaring  |  Cookie settings