Vacatures
0183 - 50 71 50
Nieuws
Nieuwe afdekkingen voor RWZI

Zoals wij al eerder met jullie deelden, werken wij in opdracht van rioolwaterzuiveringsinstallatie Zaandam-Oost aan een drijvende afdekking. Het gaat eigenlijk om twee afdekkingen, met beide een totale diameter van 26 meter. Inmiddels is de laatste fase bereikt.

Beide afdekkingen zijn geplaatst! In de timelapse kan je zien hoe eenvoudig en vlot die werkzaamheden zijn verlopen. Er was minimale overlast voor het waterzuiveringsproces. De zuivering is inmiddels weer volledig in bedrijf: de installaties kunnen er weer tientallen jaren tegenaan!

Taartpunten
De afdekkingen zijn gemaakt uit ‘taartpunten’ van elk 9.750 millimeter uit één stuk. 24 taartpunten vormen samen een complete afdekking. Ze zijn slechts 65 millimeter dik en wegen ongeveer 250 kilogram per stuk en blijven daardoor prima drijven.

Afvalwater
De rioolwaterzuiveringsinstallatie zuivert het stedelijk afvalwater. Het afvalwater uit riolen wordt gezuiverd voordat het in het oppervlaktewater terecht komt. Het inkomende vuile water wordt in een aantal stappen gezuiverd. 

Ben je benieuwd welk maatwerk wij voor jouw specifieke vraag kunnen realiseren? Neem dan contact met ons op via 0183-507150.

Hero stijl element
Iocn 7
Altijd als eerste op de hoogte?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media

© Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring  |  Cookie verklaring  |  Cookie settings