Vacatures
0183 - 50 71 50
Voortgang Mannes
Nieuws
Bescherming voor Mannes

Zoals jullie door onze eerdere berichtgeving waarschijnlijk wel weten, heeft de gemeente Assen ons gevraagd kunstwerk ‘Mannes’ te renoveren. De zes meter hoge hond, opgetrokken uit accoyahout over een stalen frame, vertoonde sinds enige tijd doffe plekken. Hierbij een update.

We zijn in onze werkplaats druk bezig met het renoveren van Mannes. De oude laklaag is bijna geheel verwijderd en alle onderdelen worden nauwkeurig nagelopen. De materiaaltesten zijn in volle gang, zodat we de perfecte nieuwe laag toe kunnen passen. Mannes kan er dan weer jaren tegenaan op zijn vaste plaats tegenover het station in Assen.

Beschermlaag

Het is belangrijk om de beschermlaag goed af te stemmen op de ondergrond. Dit zorgt voor een goede, langdurige hechting en bescherming tegen de weersinvloeden. Natuurlijk in combinatie met de juiste uitstraling!

Gedemonteerd
Het kunstwerk uit 2018 is niet door ons gemaakt, maar wij zijn als expert ingeschakeld om de laklaag te herstellen. We hebben het beeld gedemonteerd en in delen naar onze werkplaats in Werkendam gebracht.

Meer informatie over stationshond Mannes? Lees dan hier meer over project Mannes.

Wil je weten wat wij voor jouw renovatiewerk kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 0183-507150.

Hero stijl element
Iocn 7
Altijd als eerste op de hoogte?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media

© Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring  |  Cookie verklaring  |  Cookie settings