Vacatures
0183 - 50 71 50
Polyester werker
Nieuws
Samenwerking en sponsoring ENLARG3D en Horizon College
Image 04

Het mbo Horizon College in Alkmaar en ENLARG3D hebben succesvol samengewerkt aan het raceautoproject van studenten Technische Bedrijfskunde. Dankzij de sponsoring en ondersteuning van ENLARG3D, hebben de studenten de buitenzijde van de raceauto driedimensionaal geprint.

Deze samenwerking benadrukt de innovatieve waarde van 3D-printen voor de automobielindustrie.

Sponsorlogo’s

Na de afronding van het project, met als resultaat de volledig bestickerde raceauto met alle sponsorlogo’s, hebben studenten en docenten hun waardering uitgesproken. De bijdrage van ENLARG3D speelde een belangrijke rol bij het slagen van dit initiatief. Als blijk van erkenning wordt ENLARG3D uitgelicht in de vitrine van de school.

Promotiefilm

Bovendien wordt ENLARG3D vermeld in de eindcredits van de promotiefilm, waarin de studenten en docenten het projectproces en de eindresultaten presenteren. Het Horizon College zorgt ervoor dat de positieve samenwerking en ondersteuning van ENLARG3D ruim aandacht krijgt in de media.

Positief

De studenten en het docententeam van de opleiding hebben de samenwerking met ENLARG3D als zeer positief ervaren en kijken tevreden terug op de uitgevoerde werkzaamheden. De feedback op het project helpt de studenten in hun ontwikkeling en verdere studie. Wilt u meer informatie over dit project? Neem dan contact met ons op.

Hero stijl element
Iocn 7
Altijd als eerste op de hoogte?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media

© Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring  |  Cookie verklaring  |  Cookie settings