Vacatures
0183 - 50 71 50
Polyester werker
Nieuws
Sterke merken op een degelijk fundament
11-01 nieuwsbericht

Poly Products is gestoeld op een degelijk fundament. We kunnen terugvallen op ons vakmanschap in composiet. Daarnaast verdelen we onze krachten over een aantal sterke merken. Algemeen directeur Michiel de Bruijcker laat zijn licht schijnen over 2023 en benoemt onze prioriteiten voor de toekomst.

De basis is en blijft ons vakmanschap in composiet. Met het oog op de toekomst, blijven we bovendien investeren in nieuwe, sterke merken.

Sterke merken

Zo anticiperen we op de realisatie van meer ECOseals projecten. De orders en aanvragen voor deze mobiele vloeistofdichte vloersystemen zijn bemoedigend. In de productie van complexe (interieur)delen door ons 3D-printmerk, ENLARG3D zien we bovendien een veelbelovende toekomst. En ook de groei van modulaire en prefab kunststof Detos behuizingen zet gestaag door.

Lange termijn

De strategie voor de lange termijn is het opbouwen van een degelijk aantal sterke merken. Verspreid over meerdere disciplines. Met oplossingen die voldoen aan de vraag van de markt, maar ook bestendig zijn tegen de tijdgeest. Duurzaamheid en circulariteit blijven daarbij onze leidende principes.

Marant

Voor de activiteiten die we van Marant Kunststoffen hebben overgenomen, stellen we dit jaar concrete doelen. De daaruit voortvloeiende nieuwe kansen willen we benutten. Dat brengt uitdagingen met zich mee, maar ook de kans onze expertise in leidingwerk en montage toe te passen op locatie.

Internationaal

Onze samenwerking met Center Parcs brengt ons steeds vaker en verder over de grenzen. Met projecten in Frankrijk, Duitsland en een mogelijke uitbreiding naar Denemarken! Deze nieuwe dynamiek vraagt wel dat we onze organisatie scherpstellen en onze uitvoering perfectioneren. Want klanten kiezen bewust voor onze veilige en kwalitatieve werkwijze.

Toekomst

We zijn trots op onze organisatie en op de slagen die we hebben gemaakt op de arbeidsmarkt. Zowel op kantoor als in de werkplaats! De nieuwe medewerkers in de werkplaats én onze focus op interne ontwikkeling, zijn een reden tot optimisme voor de toekomst. De aanwas van jonge collega’s is niet vanzelfsprekend in deze arbeidsmarkt!


Poly Products blijft vooruit kijken. We willen kansen benutten wanneer deze zich voordoen, en reageren met de slagkracht die ons onderscheidt in onze industrie. Wilt u meer informatie over onze uitgebreide dienstverlening? Neem dan contact met ons op.

Hero stijl element
Iocn 7
Altijd als eerste op de hoogte?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media

© Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring  |  Cookie verklaring  |  Cookie settings