Vacatures
0183 - 50 71 50
Polyester werker
Nieuws
‘Succesvolle AQUA Nederland 2024!’
terugblik beurs

Na afwezigheid van een jaar hebben wij weer deelgenomen aan de beurs voor waterprofessionals, AQUA Nederland 2024. Hier komen alle waterprofessionals samen: ze bespreken uitdagingen, ontwikkelingen gaan en met leveranciers in gesprek over de toekomst van watermanagement.

We hebben bestaande en potentiële nieuwe klanten verwelkomt op onze stand!

Vruchtbare gesprekken

Voor deze beurs hebben we onze merken Detos modulaire behuizingen en ECOseals vloeistofdichte vloerpanelen ingezet. We hebben continu aanloop van bestaande klanten gehad. Ook hebben we zeer vruchtbare gesprekken gevoerd met klanten, die nog niet bekend waren met het concept van modulaire behuizingen. We hebben behoeftes geïnventariseerd, wensen besproken en mogelijkheden nader toegelicht.


Flexibiliteit

Tijdens gehele beurs was er veel interesse voor de ECOseals vloeistofdichte vloerpanelen. Bezoekers waren enthousiast over de flexibiliteit van het vloersysteem.

Een vloersysteem dat te gebruiken is als een mobiele oplossing. Enerzijds door het inlegprincipe, anderzijds door het oplegprincipe. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos met dit vloersysteem!


Sedumdak

We hebben een Detos behuizingen uitgevoerd met een sedumdak van SamGroofing. Zo bieden we onze klanten de mogelijkheid bij te dragen aan het verbeteren van het leefklimaat voor onder andere insecten en vogels. Daarnaast profiteren bewoners van een verlaging van de temperatuur in de behuizing, zodat minder gekoeld hoeft te worden. En een behuizing met de sedum optie oogt ook heel lekker!

Bent u ons misgelopen op de beurs? Neem dan contact met ons op. We danken iedereen die de moeite heeft genomen onze stand te bezoeken en het gesprek met ons aan te gaan.

Hero stijl element
Iocn 7
Altijd als eerste op de hoogte?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media

© Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring  |  Cookie verklaring  |  Cookie settings