Vacatures
0183 - 50 71 50
Evides Waterbedrijf
Nieuws
Uitbouwen op basis van doelen

Onze algemeen directeur Michiel de Bruijcker kijkt uit naar 2023! Met onze vijf merken - Poly Products, EcoSeals, Detos, Masterworks en ENLARG3D - willen we de ontwikkelingen uit 2022 doorzetten. Door deze verschillende disciplines bieden we zeer gevarieerde oplossingen voor diverse trends op het gebied van composiet.

In deze blog blikt Michiel terug én kijkt hij vooral vooruit naar een nieuw jaar, vol nieuwe mogelijkheden.

 

Vertrouwen in onze oplossing

In het afgelopen jaar hebben we veel bijzondere en mooie projecten opgeleverd. Projecten die allemaal starten met een behoefte, een idee of een zeer gedetailleerd bestek. De grote deler tussen al deze zeer uiteenlopende projecten is het vertrouwen dat klanten in Poly Products stellen. Vertrouwen in onze aanpak, in het team en in de uiteindelijke - totaal - oplossing die we bieden. Dit vertrouwen waarderen we en nemen we nimmer als vanzelfsprekend aan. Wel zijn we er enorm dankbaar voor!

Bedrijfsdoelen en kernwaarden

In de huidige tijd van krapte op de arbeidsmarkt, stijgende prijzen en onzekerheid over energiekosten, richten wij ons op taken waar we wél invloed op hebben. Zo installeren we in 2023 bijvoorbeeld honderden zonnepanelen op ons dak. We werken nauwer samen met bestaande partners en we gaan nieuwe samenwerkingsverbanden aan. Die samenwerkingen sluiten aan bij onze bedrijfsdoelen en onze kernwaarden. Tegelijkertijd denk ik dat we ons kunnen verbeteren in het benoemen van onze ontwikkeling. En we mogen best wat langer stilstaan bij successen. Dat is een doel voor heel ons team, waar ik graag het voortouw in neem.

Loyale relaties

Ik kijk ontzettend uit naar 2023! Met veel zin en energie voer ik mijn taken uit, om de loyale relaties met onze klanten, leveranciers en medewerkers voort te zetten en uit te bouwen op basis van onze doelen.

 

Ben je benieuwd met welke oplossingen in composiet we jouw vraag kunnen beantwoorden? Neem dan een kijkje in ons portfolio of neem contact met ons op.

Hero stijl element
Iocn 7
Altijd als eerste op de hoogte?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media

© Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring  |  Cookie verklaring  |  Cookie settings