Nieuws
Terugblik op ons 50-jarig jubileum

We zijn overspoeld met leuke reacties en fijne bezoeken tijdens ons jubileumfeest en open dag op 7 en 9 november. Het 50-jarige bestaan van Poly Products vierden we dankzij jullie intensief en ontzettend leuk! Met ook nog eens een blije winnaar van de unieke ontwerpwedstrijd PPdaagtjeuit. We blikken er graag even op terug.

Op donderdag 7 november verwelkomden we ongeveer 250 relaties tijdens ons jubileumfeest. Klanten, leveranciers, collega-bedrijven, architecten, de deelnemers aan de ontwerpwedstrijd, oud medewerkers en ga zo maar door. We onthulden de XXL 3D-Printer en robot freesmachine, beide van de CEAD Group. Ook toonden we geprinte demonstratieobjecten, zoals delen van een mobiele pumptrack voor Velo Solutions, vormstukken en mallen.

 

Jubileumfeest

Directeur Jan Schrama gaf uitleg over hoe hij al 50 jaar lang vol passie met composieten werkt.

Vervolgens was het woord aan André Kuijpers. Hij gaf alle aanwezigen een unieke kijk in het leven van een ruimtespecialist: wat komt er allemaal bij kijken om de ruimte in te gaan, hoe is het om te verblijven in het ISS, hoe doe je daar onderzoek en hoe helpen die onderzoeken uiteindelijk alledaagse zaken vooruit? André vertelde erover vol passie en enthousiasme. Maar ook ons eigen personeel vertelde passioneel over de missie en het werk van Poly Products.  Tijdens een rondleiding door de hele fabriek vertelden zij hoe wij de composieten maken en wat daar allemaal bij komt kijken.

 

SPOT de winnaar!

Maar er was nog meer te beleven: de grote winnaar van de ontwerpwedstrijd werd bekend. ‘SPOT, a silent place’, van Jeroen Bisscheroux & Jeroen van den Bosch kwam als beste uit de bus. Gefeliciteerd! Met deze twee ontwerpers starten we een traject t.w.v. € 10.000,-, waarbij Poly Products dit idee zal engineeren en uiteraard printen in 3D!

 

SPOT is een plek om een telefoongesprek te voeren in een luidruchtige, openbare omgeving.
Op drukke transferia zoals treinstations en vliegvelden maar ook in winkelstraten en op pleinen.
Geluiden van omroepers, omstanders, trollies en koffers met wielen zijn voortdurend aanwezig.
Zonder te schreeuwen is het niet mogelijk je telefonisch verstaanbaar te maken in deze hectiek.
SPOT biedt hiervoor een oplossing.

 

Open dag

Op zaterdag 9 november waren onze overige relaties welkom tijdens de algemene open dag. De hele fabriek was toegankelijk voor belangstellenden uit de regio en de kinderen konden op de speciaal aangelegde pumptrack buiten spelen. Wel 250 bezoekers toonden hun interesse! Van jong tot oud, waaronder ook veel familie en vrienden van ons eigen personeel. Zo kon iedereen ervaren waar wij elke dag mee bezig zijn. Wat een belangstelling voor Poly Products. Bedankt allemaal!

Hero stijl element
Iocn 7
Altijd als eerste op de hoogte?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media

© Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring  |  Cookie verklaring  |  Cookie settings