Nieuws
Timelapse plaatsing Demagnetiseerstation Defensie

Onze Detos behuizingen staan vaak op gemakkelijk bereikbare locaties, zoals zuiveringsinstallaties, naast het spoor, of bij de toegang van grote terreinen. Een enkele keer gaan we echter een bijzondere uitdaging aan, zoals bij het zogenaamde ‘Demagnetiseerstation’ van Defensie aan de oever van het Haringvliet. Deze locatie was niet per vrachtwagen bereikbaar.

De behuizing als een bouwpakket op locatie was ook niet haalbaar vanwege de locatie. Daarnaast was de behuizing te groot om over de weg te vervoeren. De oplossing kwam echter uit de ligging van onze werkplaats; vlak aan de rivier de Merwede. We hebben de gehele behuizing op ons eigen terrein gebouwd en vervolgens met een ponton naar Middelharnis gevaren. Daar heeft de meegevaren kraan in 1 dag eerst de 40 jaar oude behuizing verwijderd en omgewisseld voor een gloednieuwe.

 

De nieuwe behuizing is door ons, in opdracht van het Rijksvastgoedbedrijf, zeer compleet uitgevoerd met bijvoorbeeld verlichting, airco, interieur, sanitair, keuken, beveiliging, speciale beglazing met zonweringen en nog vele andere items. In de timelapse ziet u hoe we dat deden.

Heeft u ook een bijzondere uitdaging voor ons? Wij komen graag in contact.

Hero stijl element
Iocn 7
Altijd als eerste op de hoogte?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media

© Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring  |  Cookie verklaring  |  Cookie settings