Vacatures
0183 - 50 71 50
Nieuws
Van houtje-touwtje naar 3D

Voor het hybride patrouillevaartuig van het Havenbedrijf Rotterdam hebben wij in 2017 een set ‘flowparts’ geproduceerd voor de boegschroeven. 

Maatwerk, hoge sterkte, vrije vorm en een perfecte pasvorm waren daarbij cruciaal. De onderdelen zijn, op basis van het aangeleverde 3D-CAD-model, op maat gemaakt. 

Voor de eenmalige positionering van de RVS roosters op de dubbel gekromde binnenkant werd het vakmanschap in onze werkplaats ingezet. Met kundig gebruik van houtjes en touwtjes zijn de posities uit te zetten vanuit het 3D model zonder het gebruik van dure hulpmallen.

 

Kleine 3D printer

Onlangs werden we verzocht voor twee nieuwe patrouillevaartuigen weer dezelfde kappen te maken. Dit keer hebben we onze nieuwe kleine Ultimaker 3D printer gebruikt, omdat het nu seriematiger werd én wij nieuwe technieken in huis hebben. Hier hebben we positioneernokken op geprint – zie de foto met rode producten - om in de kappen dezelfde posities veel sneller uit te kunnen zetten. Daarmee is dus de doorlooptijd verlaagd en de nauwkeurigheid vergroot. Daarnaast kunnen we ze bij een herhaalopdracht gewoon weer hergebruiken.

Meer over dit project kan je lezen op onze portfolio pagina!

Hero stijl element
Iocn 7
Altijd als eerste op de hoogte?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media

© Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring  |  Cookie verklaring  |  Cookie settings