Nieuws
Wildwaterbanen Center Parcs

Bijna vakantie! Trek de zwemkleding maar uit de kast en hup, naar de wildwaterbaan op Center Parcs Allgäu! Een prachtig project waar Poly Products meer dan trots op is.

Wij werkten aan deze te gekke wildwaterbaan in Duitsland. Een bijzonder groot project. De betonnen glijgoot werd gestort door de aannemer en wij brachten daaroverheen ons polyester aan door middel van hand-layup. Het geheel is voorzien van een waterbestendige topcoat om een glad oppervlak te krijgen. Dat is natuurlijk erg belangrijk voor de gebruikers van de wildwaterbaan.

Ook voor Center Parcs Zandvoort zijn we binnenkort bezig met een soortgelijk nieuwbouwproject. Bij diverse andere Center Parcs parken voeren we ook sinds jaar en dag ons werk uit, waaronder de periodieke inspecties van de waterglijbanen in de Benelux en Duitsland. Omdat na vele jaren gebruik de toplaag van de glijbanen vaak is versleten, is er geregeld groot onderhoud nodig. Ook dat verzorgen wij: we stralen dan de complete wildwaterbaan en het geheel wordt weer voorzien van een aantal nieuwe glasvezelversterkte lagen en natuurlijk een nieuwe laag topcoat. De wildwaterbaan is dan weer als nieuw! Dit verhoogt de veiligheid voor de gebruikers en verlengt levensduur van de baan.

Om overlast op het vakantiepark en de sluiting van de baan te minimaliseren worden dit soort projecten goed gepland en voorbereid. Meer info? Neem contact op met ons.

Hero stijl element
Iocn 7
Altijd als eerste op de hoogte?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media

© Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring  |  Cookie verklaring  |  Cookie settings