Nieuws
Wildwaterbanen in opbouw en onderhoud

Poly Products houdt zich al jaren bezig met het vervaardigen en onderhouden van wildwaterbanen, zowel in Nederland als België.  Dit jaar staat onder andere het groot onderhoud van vier complete banen op de planning. Inmiddels zijn we ook al begonnen met een volledig nieuwe baan.

Wij voeren al vele jaren de bekleding van wildwaterbanen uit voor diverse vakantiepark-ketens.

Dit doen we zowel voor periodiek onderhoud, inspectie en (nood)reparatie als voor nieuwbouw. Iedereen kent deze banen natuurlijk wel, maar niemand realiseert zich dat die bekleding met de hand gemaakt wordt. Dit doen we volgens een heel specifiek procedé en op basis van veel ervaring.

Procedé

In het kort gaan we samen met de klant en vertrouwde leveranciers op de volgende wijze te werk: De baan wordt eerst opgebouwd uit beton, daarin worden bijvoorbeeld ook de hobbels gemaakt. Zodra dit geheel klaar is, wordt er een grote tentconstructie overheen geplaatst. Het oppervlak wordt aangestraald voor de hechting, waarna onze vakmensen aan de slag gaan. We brengen een glasvezelversterkte composiet coating aan, zodat alles glad én waterdicht wordt. Deze slijtvaste laag wordt meteen in de goede kleur gemaakt. De juiste combinatie van alle verschillende materialen, goed opgebouwd én goed verwerkt, is hierbij van groot belang.

Social Distance

Dit zijn klussen waar vele honderden vierkante meters in een relatief korte tijd gemaakt moeten worden, en dat doen we grotendeels met de hand. We zijn dan ook met een flinke ploeg vakmensen aan het werk. Gezien de omvang van dergelijke projecten kunnen we gelukkig ver genoeg uit elkaar werken, in deze periode van Social Distance. We zijn erg blij dat we met dit soort projecten duizenden vakantiegangers zo snel mogelijk weer een leuke dag kunnen bezorgen in een composiet wildwaterbaan van hoge kwaliteit.

Hero stijl element
Iocn 7
Altijd als eerste op de hoogte?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media

© Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring  |  Cookie verklaring  |  Cookie settings