Vacatures
0183 - 50 71 50
Poly Products - Masterworks paneel
Nieuws
Unieke kans: bezoek onze fabriek!
De Meelfabriek Masterworks elementen

In een vorig bericht hebben we je geïnformeerd over de proefstukken die we hebben mogen maken voor de renovatie van het rijksmonument de Meelfabriek in Leiden. De composietstukken voor dit unieke project zijn nu bij Poly Products in productie. In de maanden maart en april is veel werk voor de Meelfabriek te zien op onze locatie. Daarom willen we jou uitnodigen om onze fabriek te komen bezoeken en te ontdekken hoe wij Masterworks composiet gebruiken bij bouw- en renovatieprojecten!


Meelfabriek

De Meelfabriek is met een vloeroppervlak van maar liefst 55.000 m2 een omvangrijk herbestemmingsproject. Oude gebouwen worden gerenoveerd en nieuwe gebouwen worden toegevoegd. Monumentaal erfgoed wordt in dit omvangrijke project gecombineerd met veel aandacht voor duurzaamheid. De historische uitstraling blijft behouden en de Meelfabriek wordt daarmee een zeer bijzondere plek in Leiden. De gevelbekleding bestaat uit Masterworks composiet dat perfect past bij dit doel!

 

Bijzonder composiet

Masterworks is een bijzonder composiet. Het heeft unieke eigenschappen waardoor het niet brandt en rookt. Dit maakt het uitermate inzetbaar voor geveltoepassingen. Het is daarnaast ook nog eens een lichtgewicht materiaal, waardoor het geschikt is om dunwandige en zeer lichte producten mee te maken. Ook is een steenachtige uitstraling met Masterworks te realiseren. Dat geeft een bijzonder resultaat! Door de lichte elementen wordt dit product vaak gebruikt bij afwerking van houtbouw. Je kan hier zelfs steigerloos mee bouwen! Projecten die we eerder hebben gerealiseerd met Masterworks gevelelementen zijn bijvoorbeeld de Lego flagstore of het Olympic hotel.

Kenmerken Masterworks:

  • Vrije vormgeving

  • Kleur en uitstraling op specificatie

  • Lichtgewicht

  • Zeer lage LCA met goede MPG tot gevolg

  • Brandklasse B – s1 ,d0

Bezoek de fabriek

Het is een uniek project met genoeg redenen om je een kijkje te gunnen in de keuken van dit productieproces. In de komende twee maanden zijn verschillende elementen die horen bij het project van de Meelfabriek in productie. Hierdoor krijg je een goed beeld hoe het proces van begin tot eind verloopt! Nieuwsgierig geworden?

Grijp deze kans en plan je afspraak in via dit formulier. Wij hopen je snel te ontmoeten en rond te leiden!

Hero stijl element
Iocn 7
Altijd als eerste op de hoogte?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media

© Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring  |  Cookie verklaring  |  Cookie settings