Vacatures
0183 - 50 71 50
Nieuws
De wereld van composiet
poly-products-wereld-van-composiet

Waar we bij Poly Products in uitblinken, is heel makkelijk in één woord te vatten: composiet! De toepassingen en ons werkveld zijn het tegenovergestelde. De mogelijkheden zijn eindeloos en klanten vanuit allerlei vakgebieden weten ons te vinden. Op onze pagina ‘de wereld van composiet’ nemen we jullie mee in het diverse werkveld waar we met composiet innovatieve oplossingen bedenken voor uiteenlopende wensen.

Werkveld

Op heel veel plekken kom je werk van Poly Products tegen, soms zonder dat je het doorhebt! Dat maakt ons werk ook zo interessant en composiet zo veelzijdig. Het gebeurt regelmatig dat we nieuwe toepassingen mogen bedenken waar composiet een oplossing voor is. Op wat voor terreinen is Poly Products dan zoal werkzaam? Heb je even? Hier komen ze:

  • in de architectuur;
  • maritieme sector;
  • industrie, chemie en water;
  • recreatie en wellness;
  • transport en mobiliteit;
  • kunst en design.

Kom ons werk tegen

Ben je een liefhebber van musea? Ons werkt hangt daar! Niet als de nieuwe Rembrandt, maar als onderdeel van de tentoonstelling ‘F16: 50 JAAR FAST FORWARD’ bij het Nationaal Militair Museum. Van composiet heeft ENLARG3D driedimensionale replicabommen geproduceerd. Ook zonder kaartje kan je in de openbare ruimte kunstobjecten van composiet bekijken, zoals een fontein in Woerden en een reuzenmossel in Bruinisse. Je hoeft niet te haasten, want weersinvloeden hebben geen impact op de kunstobjecten: het blijft mooi!

 

Ben je meer een liefhebber van architectuur en een stedenbezoeker? Ook daar kom je werk van Poly Products tegen! Composiet is namelijk een ideale en lichtgewichte oplossing voor gevelplaten, binnen en buiten. In Amsterdam hebben we meerdere projecten uitgevoerd, onder andere op de Zuidas, waar de gevelbeplating van ‘The Rock’ lijkt op steen. Bij een renovatieproject van het koninklijke Nederlandse Lucht- en Ruimtevaartcentrum heeft Poly Products de kenmerkende verweerde asbestuitstraling uit het verleden nagebootst met composiet dat wel veilig is. Zo komt het verleden opnieuw tot leven met een innovatieve composietoplossing. Andere werken in de openbare ruimte zijn onder andere treinonderdelen, extreem sterke putdeksels en verschillende behuizingen en afdekkingen om faciliteiten te beschermen.

 

Ook de actievelingen kunnen op zoek naar werk van Poly Products! Ga de wildwaterbaan af, spring van een startblok het zwembad in of laat de kinderen spelen in het kleuterbad op vrolijk gekleurde speelelementen. Composiet is een veilige oplossing waar geen scherpe randen aanzitten.

 

Houd onze pagina ‘de wereld van composiet’ regelmatig in de gaten, want deze wereld breidt zich steeds verder uit.

Hero stijl element
Iocn 7
Altijd als eerste op de hoogte?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media

© Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring  |  Cookie verklaring  |  Cookie settings