Vacatures
0183 - 50 71 50
Infographic deel 1 nieuwsoverzicht
Nieuws
Service en onderhoud

We zijn alweer toe aan ‘service en onderhoud’ in onze terugkerende rubriek over onze werkwijze. De oude wijsheid ‘onderhoud is behoud’ gaat ook op voor materialen met een lange levensduur!

Hoewel composieten erg lang meegaan in een buitenopstelling, gaat zekerheid boven alles. Goede periodieke inspectie, onderhoud en tijdige reparaties zijn erg belangrijk. Wij komen graag op locatie om inspecties en werkzaamheden uit te voeren.

Inspectie

Ben je benieuwd of je product of object nog aan alle eisen voldoet? Na onze inspectie brengen we verslag uit. Vervolgens stellen we een inventarisatie van onze bevindingen op. Als onafhankelijk advies maken we een plan hoe verder te handelen. Schades aan composietproducten zijn vaak prima te repareren, op locatie of in onze werkplaats.

Updates en uitbreidingen
Omdat composietproducten lang meegaan, hebben ze wel eens een update of uitbreiding nodig. Onze vakmensen kunnen werk aan grote producten en oppervlakten prima op locatie uitvoeren. We zorgen voor de juiste voorzieningen en veilig werken staat altijd voorop. Het vuil als gevolg van weer en wind zorgt niet alleen dat het uiterlijk lijdt, maar kan op langere termijn ook schades veroorzaken. Op tijd schoonmaken voorkomt problemen!

Meer weten over onze werkwijze? Bekijk hier de infographic voor meer informatie over service en onderhoud.

Hero stijl element
Iocn 7
Altijd als eerste op de hoogte?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media

© Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring  |  Cookie verklaring  |  Cookie settings