Vacatures
0183 - 50 71 50
leren en inspireren
Nieuws
Leren, inspireren & ontmoeten
leren en inspireren

Wij focussen ons op het realiseren van maatwerk in composiet producten. Maar daar stopt het niet! Regelmatig ontvangen wij groepen met zeer uiteenlopende achtergronden: van schoolklassen tot netwerkclubs, en van mede-ondernemers tot cursisten.


De komende tijd ontvangen we in opdracht van Damen cursisten uit Jamaica. Wij leren hun de fijne kneepjes van composiet reparatie.

Basisprincipes

In maart ontvangen we ook een aantal mede-ondernemers uit het havengebied van Werkendam. In het kader van het Seabiocomp project brengen wij hen de basisprincipes van ontwerpen van groot formaat 3D-printen bij. Uiteraard ontmoeten we in maart ook de cursisten die deelnemen aan de FGF-cursus.

 

Waardeketens

Kennis delen en elkaar ontmoeten helpt bij het bouwen sterke waardeketens tussen marktpartijen. Wij proberen daar een bijdrage aan te leveren. Daarvoor maken we gebruik van een grote showroom. Daar kunnen we groepen tot 25 personen makkelijk ontvangen.

 
Wil jij ook meer leren over composiet, of je laten inspireren en gelijkgestemden ontmoeten? Neem dan contact met ons op.

Hero stijl element
Iocn 7
Altijd als eerste op de hoogte?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media

© Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring  |  Cookie verklaring  |  Cookie settings