Vacatures
0183 - 50 71 50
Nieuws
Speciale samenwerking
Samenwerkingspartner Loon-en transportbedrijf L.A. van den Heuvel

Het lijkt zo’n logische combinatie, onze samenwerking met Loon- en transportbedrijf L.A. van den Heuvel uit Werkendam. Maar toch zijn wij zo’n twintig jaar geleden via een ‘omweg’ bij elkaar terecht gekomen! Directeur-eigenaar Leonard van den Heuvel van het transportbedrijf legt het uit en vertelt over ons partnerschap!

Leonard: “Wij hebben twintig jaar geleden een klein transportbedrijf uit Dussen overgenomen. De chauffeur verzorgde toen al jaren het vervoer voor Poly Products, om de hoek hier in Werkendam. Met de overname, kwam het vervoer voor Poly Products bij ons terecht. Die chauffeur is ook bij ons in dienst die ritten blijven maken. Na zijn pensioen hebben andere chauffeurs dat overgenomen.”

Specifiek
Leonard vervolgt: “Het werk dat wij voor Poly Products doen is altijd speciaal: het betreft vrijwel altijd schadegevoelig materiaal. Daarom zetten we speciaal hijsequipment in, zoals hijsbanden en hijsjukken. Onze chauffeurs gaan voorzichtig te werk! Het is ook de combinatie van materieel en mensen wat onze samenwerking met Poly Products bijzonder maakt. Wij hebben alle soorten transportmiddelen voorhanden én de chauffeurs zijn allemaal voor hijswerk gediplomeerd. Omdat het werk vaak nauw luistert, maakt Poly Products gebruik van vijf van onze wagens, met vijf specifieke chauffeurs.”

 

Uitdagend

“Die chauffeurs hebben in de loop der jaren de ervaring opgedaan die komt kijken bij het werk voor Poly Products. We rijden zo’n tweemaal per week voor hen. Voor de Detos behuizingen bijvoorbeeld, worden onze chauffeurs alleen op pad gestuurd. Ze hebben van de monteurs van Poly Products geleerd hoe zo’n behuizing op de fundering verankerd moet worden. Met het juiste materieel en de juiste mensen voeren we mooi en uitdagend werk uit.”

 

Kraanauto’s

Leonard: “Van onze 34 wagens, maakt Poly Products gebruik van vijf wagens, met vijf vaste chauffeurs: kraanbakwagens met aanhanger en kraantrekkers met oplegger. Met dat materieel hebben we bijvoorbeeld nog niet zo lang geleden kunsthond Mannes van en naar Assen vervoerd. En we hebben met drie kraanauto’s op het terrein van Poly Products het dek van een schip gekeerd!”

 

Samenwerking

Leonard besluit: “Wij hebben een heel fijne samenwerking met Poly Products: zeer uitdagend werk, met fijne mensen, met wie het prettig communiceren is!”

Hero stijl element
Iocn 7
Altijd als eerste op de hoogte?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media

© Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring  |  Cookie verklaring  |  Cookie settings