Vacatures
0183 - 50 71 50
Mannes
Nieuws
Mannes is terug!

Reuzenhond Mannes is weer terug op zijn vertrouwde plek op het plein voor het station in Assen. Na onze zeven maanden durende renovatieklus, zijn de onderdelen van Mannes teruggebracht naar Assen.

De stationshond staat sinds 2018 in Assen, maar zijn glanzende vacht werd dof en de stoom, die uit verschillende delen van Mannes kwam, liet witte strepen achter op de hond. In november vorig jaar werd de hond daarom weggehaald voor een onverwacht vroege opknapbeurt. Lees hier meer over project Mannes.

 

Flinke klus
Wij kregen de opdracht het kunstwerk op te knappen: Mannes werd uit elkaar gehaald en naar Werkendam vervoerd. We hebben de huid van de reuzenhond verwijderd, opnieuw geschilderd, flink opgepoetst en voorzien van een nieuwe coating. Een behoorlijke, maar vooral leuke klus. Lees hier meer over deze klus. Onze kunststofbewerker Jan Kamp: “Er zijn heel veel verschillende onderdelen, en je moet veel verschillende handelingen verrichten. Het is sowieso een aansprekende klus, want in Drenthe kent iedereen Mannes!”

Renovatieprojecten

De grote houten hond past mooi in het rijtje bijzondere renovatieprojecten dat wij in de loop der jaren hebben uitgevoerd. Mannes is inmiddels weer in elkaar gezet. Met de nieuwe laklaag op de binnen- en buitenkant is Mannes tegen weer en wind beschermd. Wij hebben de gemeente gegarandeerd dat ‘de kunsthond’ nu vijftig jaar mee kan!

 

Heeft u ook een kunstwerk dat gerenoveerd moet worden? Of heeft u een idee voor een nieuw kunstwerk? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden via 0183-507150.

Hero stijl element
Iocn 7
Altijd als eerste op de hoogte?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media

© Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring  |  Cookie verklaring  |  Cookie settings