Vacatures
0183 - 50 71 50
Polyester werker
Nieuws
Adri blikt terug op interne cursus
poly products web

Adri van der Kruk is vorig jaar begonnen als werkvoorbereider en projectleider bij Poly Products. In zijn nieuwe rol leerde hij snel veel over het bedrijf, over composiet en de toepassingen daarvan. Toch had Adri behoefte aan meer handvatten en toen hij dat idee opperde, sloten meer collega’s aan. Het resultaat was een vierdelige interne cursus over composiet. Vrijdag 2 juni was het laatste deel en initiatiefnemer Adri blikt nu terug op deze reeks interessante lessen.

Bekende docent

Vroeger werd vaker ‘lesgegeven’ over composiet bij Poly Products door technisch directeur Albert ten Busschen. Hij is sinds 2015 ook verbonden aan de Windesheim Hogeschool als associate lecturer en werkt aan praktijkgericht onderzoek naar composietmateriaal. In het artikel ‘interne cursus composiet’ op deze website vertelt Albert meer over de opzet en inhoud. “Toen bleek dat veel meer collega’s interesse hadden, heeft Albert de inhoud van de cursus verbreed om zo nog beter geschikt te laten aansluiten voor een brede groep”, vertelt Albert.


Huiswerk

“Van de docent kregen we ook huiswerk en dat kon best pittig zijn!” lacht Adri. “Vooral het rekenwerk was weleens lastig. Zelf heb ik veel geleerd vooral over de samenstelling en opbouw van de verschillende lagen van composietproducten en welke berekeningen daarbij komen kijken. Op deze manier kunnen we beter en makkelijker met elkaar sparren over ingewikkeldere uitdagingen.”

Voor herhaling vatbaar

Wat Adri betreft, is deze cursus voor herhaling vatbaar. “Als cursus voor nieuwe medewerkers bijvoorbeeld of als opfris- of herhalingscursus na een bepaalde tijd. We kunnen zelfs kijken of we nog bepaalde thema’s verder kunnen belichten in extra, aparte verdiepingscursussen!” Adri kijkt daarom met een goed gevoel terug op de vier vrijdagmiddagen waarop de cursus werd gegeven. Alle deelnemers kregen na voltooiing ook een certificaat uitgereikt.

Poly Products is trots op het initiatief en de betrokkenheid van Adri en zijn collega's. We blijven ons inzetten voor de professionele ontwikkeling van onze medewerkers.

Ben je op zoek naar een baan waar je jezelf kunt ontwikkelen? Kijk dan ook eens naar onze vacatures.

Hero stijl element
Iocn 7
Altijd als eerste op de hoogte?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media

© Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring  |  Cookie verklaring  |  Cookie settings