Vacatures
0183 - 50 71 50
verlijming
Nieuws
Hoogtepunten 2022

De projecten die er voor ons uitsprongen in 2022 hebben we voor je op een rij gezet! Op de valreep van een mooi jaar voor Poly Products, nemen we je nog één keer mee naar het verleden: een ‘vogelvlucht’ over het werk waar we extra trots op zijn!

Bommen

Het iconische jachtvliegtuig F-16 ‘Fighting Falcon’ gaat met pensioen. Daarom organiseerde het Nationaal Militair Museum de expositie ‘F-16: 50 JAAR FAST FORWARD’. In Soest werd de straaljager in het zonnetje gezet, mét door ons driedimensionaal geprinte bommen!  Joppe Spaans leverde in samenwerking met Monique Brinks en Alfred Staarman vakwerk af!


Evides

Wij kwamen als winnaar uit de bus van de Europese openbare aanbesteding voor het produceren en installeren van composiet lichtstraten voor een project van Evides Waterbedrijf. Evides was op zoek naar een partner die in staat is hoogwaardige composiet elementen te creëren en te monteren, die passen binnen het gedachtegoed van het filtergebouw. Het omvangrijke composiet project is onderdeel van een groot renovatieproject op de productielocatie Berenplaat in Spijkenisse. Op dit moment is het project nog in volle gang!

Centerparcs

Ook afgelopen jaar hebben wij weer veel onderhoudswerkzaamheden aan de wildwaterbanen en koraalbaden van Centerparcs verricht. Dat betekent dat we op basis van inspecties de polyesterlaag vernieuwen wanneer dat nodig is. We stralen de oude laag en brengen een nieuwe composiet laag aan. Die werkzaamheden voeren we uit in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland.


Formnext

Formnext in Frankfurt is de grootste 3D-print beurs ter wereld. Met een ruime beursstand nam ENLARG3D, als het 3D-print label van Poly Products, voor het eerst deel aan deze beurs! Onze service op het gebied van groot formaat 3D-printen werd door de bezoekers zeer goed ontvangen: na vier uiterst drukke beursdagen zijn we met veel waardevolle contacten thuisgekomen!

Delfluent

Voor Delfluent Services hebben we een oude, stalen behuizing vervangen door een Detos behuizing. Met dit maatwerk laten we zien dat onze Detos behuizingen aangepast kunnen worden aan de wensen van de opdrachtgever. Delfluent Services is verantwoordelijk voor het inzamelen en zuiveren van afvalwater in de afvalwaterzuiveringsinstallaties in Den Haag en in Den Hoorn.


Promowagen wielerploeg Quick Step

In opdracht van de firma Noyens hebben wij een promowagen voor de Quick Step wielerploeg gemaakt. Onder andere voormalig Nederlands kampioen Fabio Jacobsen maakt deel uit van deze ploeg. De promowagen is ingezet tijdens de Tour de France! Promowagens zijn een uniek product: het lage gewicht, de hoge sterkte en de vormvrijheid van composieten worden optimaal benut. Je komt deze wagens steeds vaker tegen, op de leukste plekken.

Wil je naar aanleiding van deze ‘hoogtepunten’ meer weten over de grote variatie in werkzaamheden die wij uitvoeren? Neem dan contact met ons op.

Hero stijl element
Iocn 7
Altijd als eerste op de hoogte?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media

© Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring  |  Cookie verklaring  |  Cookie settings