Vacatures
0183 - 50 71 50
Polyester werker
Nieuws
Jubilarissen Rick en Remon over één jaar composiet
Poly Products - Rick en Remon

Rick van Iersel - engineer - en Remon van Falier - verkoop & advies - werken alweer een jaar bij Poly Products. Hoe is hun ‘inburgering’ verlopen? Zij vertellen in dit dubbelinterview over hun ‘snuffelstages’ bij de verschillende afdelingen, hun eigen ontwikkeling en het sterke groepsgevoel onder de collega’s!

“We blijven ons verbazen over alles wat hier al gemaakt is!”

Basis

Zeker in begin hebben Rick en Remon heel veel om zich heen gekeken. Rick: “De basis zit er wel in. Je komt er voortdurend achter dat het wiel al is uitgevonden. De wegwijs die de collega’s mij hebben gemaakt heeft zeker geholpen bij het uitvoeren van mijn leidinggevende rol.” Remon sluit zich aan bij Rick: “Ik deel die ervaring over dat enorme portfolio!”

 

Achtergrond

Remon vervolgt: “Dat wij beide geen achtergrond in composiet hadden, bleek zowel een voor- als nadeel. Enerzijds is het een grote uitdaging, anderzijds proberen we daardoor alle mogelijkheden te benutten.” Rick: “Mijn voordeel is dat ik op de productieafdeling laat zien waar ik mee bezig ben.” “Het is een kwestie van vertrouwen” zegt Remon. “Ik kan terugvallen op eerdere ervaringen en zie veel herkenning in de samenwerking.”

Praktijk

Remon: “Ik wilde altijd al bij een maakbedrijf werken en die wens is hier zeker uitgekomen. De technische uitdaging is interessant, maar het gaat vooral om de verbinding tussen de vraag van de klant en de technische oplossing.” Rick: “Ik ben met nul ervaring gestart en krijg steeds meer verantwoordelijkheid omdat ik laat zien dat ik het kan en wil. De praktische omgeving hier waardeert mijn theoretische achtergrond enorm, en dat is precies wat ik zocht.”

Maatwerk
De slogan van Poly Products is ‘maatwerk in composieten’. Hoe brengen Rick en Remon dat dit in de praktijk? Rick: “We nemen de tijd om na te denken voordat we iets doen. Theorie is belangrijk, maar de echte test is hoe dit in de praktijk werkt – en dat levert onze klanten meerwaarde op.” Remon: “Door het maatwerk zien we een grote diversiteit in projecten en dat maakt het werk voor mij aantrekkelijk. Het is altijd spannend om aan iets nieuws te beginnen.”

 

Trots
Rick: “Er zijn projecten die ik al heb afgerond waar ik trots op ben, maar de meest uitdagende projecten lopen nog. En ik heb de bijnaam ‘Mister watertank’ gekregen na het leiden van een groot project ten behoeve van watertanks op boorplatformen. Dat het beter loopt dan verwacht, met steun van het team, maakt me trots!” Remon is betrokken in de commerciële fase van projecten. “Dat resulteert in direct contact met klanten. Dat ze mij rechtstreeks benaderen om te adviseren en daarna hiervoor de opdracht ook plaatsen, getuigt van vertrouwen en daar ben ik trots op.”

Ambities

Rick: “Ik wil blijven leren en mij verbeteren in zelfstandig werken en vertrouwen hebben in mijn eigen keuzes.” Remon: “Ik wil meer nog een vraagbaak voor klanten worden en samen met mijn collega’s scherpere keuzes maken in wat we wel en niet doen.” Gezamenlijk: “En natuurlijk blijven genieten van de goede werksfeer!”

Wil jij je ook aansluiten bij ons team? Kijk dan eens naar onze vacatures

Hero stijl element
Iocn 7
Altijd als eerste op de hoogte?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media

© Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring  |  Cookie verklaring  |  Cookie settings