Vacatures
0183 - 50 71 50
Nieuws
Poly Products in elke provincie!

Het voordeel van vakantie in eigen land, is dat je in elke provincie wel een opvallend composiet object ‘van onze hand’ tegenkomt!

In Noord-Holland zijn wij verantwoordelijk voor de vloer van het scheepvaartmuseum, in Zeeland staat aan de haven van Bruinisse een reuzenmossel en de reuzenhond Mannes in Assen is op deze plaats al vaker ter sprake gekomen!


Overal

Met andere woorden: we laten je nooit met rust! Ga je in Den Haag relaxen in het park: die kunstwerken zijn van ons! De Lichtnaald in Eindhoven? Ja, hoor… Datzelfde geldt voor de grote pylonen in Amersfoort, het kunstwerk naast de snelweg bij Venlo en het scheepswrak in het haaienbassin in Burgers’ Zoo in Gelderland.

Elke provincie
In Harlingen in Friesland rij je over de eerste composietbrug van Nederland, in Flevoland struikel je op het Floriade terrein over onze Detos behuizingen en in Overijssel fiets je langs de composiet ANWB-paddenstoelen over de Veluwe! Zelfs op de Waddeneilanden kom je ons tegen!

Geniet van je vakantie in eigen land tussen onze producten!

Hero stijl element
Iocn 7
Altijd als eerste op de hoogte?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media

© Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring  |  Cookie verklaring  |  Cookie settings