Vacatures
0183 - 50 71 50
Beelden nieuwpoort
Nieuws
In 2021 en 2022 focus op totaaloplossingen
Totaaloplossingen

Met onze algemeen directeur Michiel de Bruijcker blikken we terug op 2021 én vooruit naar 2022.

2021 was een jaar vol mooie projecten, deze hebben we al laten zien in onze hoogtepunten. Maar wat 2021 echt onderscheidend heeft gemaakt is het stapje extra in onze dienstverlening. Wanneer onze klant dat vraagt, leveren wij een totaaloplossing in plaats van producten! We wenden alle facetten in onze organisatie aan om zo goed mogelijk aan de klantvraag te voldoen. Dat betekent dat uitdagende engineeringsklussen en product-realisatie worden gevolgd door een complex logistiek vraagstuk wat transport met zich meebrengt en aansluitend installatie op locatie.

Totaaloplossingen

Voor het succesvol uitvoeren van onze dienstverlening gaan wij geen uitdaging uit de weg: desnoods gaan we met een gespecialiseerd duikteam onder water! In het afgelopen jaar hebben we bij meerdere omvangrijke projecten al onze vaardigheden uit de kast mogen trekken om totaaloplossingen te realiseren. Neem bijvoorbeeld de zoutschotten bij gemaal De Helsdeur in Den Helder, of de 3D geprinte beelden aan de kust in België: de klus werd naar volle tevredenheid geklaard!

 

Winnende formule

We zien steeds vaker dat onze klanten met zeer gedetailleerde aanbestedingen of productvragen om dit type totaaloplossingen vragen. Bij voorkeur mét nazorg. Op basis van onze ruime - 52 jaar! - ervaring in composiet gaan we graag de meest uitdagende opdrachten aan. We zetten daarvoor een moderne engineeringsafdeling en een sterk netwerk in. Daardoor zijn we in staat deze klussen geheel zelfstandig uit te voeren: het blijkt een winnende formule!

 

XL 3D-printer

Terugkijkend op 2021 en vooruitkijkend naar 2022 hebben we veel totaaloplossingen volbracht én in het vooruitzicht. Het is extra speciaal dat we dergelijke opdrachten realiseren met onze in 2019 geïnstalleerde XL 3D-printer technologie.

 

Grote en kleine projecten

Zijn het dan enkel ‘totaaloplossingen’ geweest het afgelopen jaar? Zeker niet! Met heel veel toewijding, plezier en energie werkten we aan tientallen andere grote en kleine projecten. En dat doen we ook in 2022 weer. Ons eigen merk ‘Detos Behuizingen’ verdient uiteraard ook aandacht: in 2021 hebben we maar liefst onze duizendste Detos behuizing opgeleverd!

Wil je meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op. 

Hero stijl element
Iocn 7
Altijd als eerste op de hoogte?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media

© Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring  |  Cookie verklaring  |  Cookie settings